Bra att veta inför besöket!

Ta reda på allt du behöver veta om ditt besök på Prison Island. Här är vår ultimata Frågor & Svar som hjälper dig att göra ditt besök till en fantastisk upplevelse.

  • Vattenflaska
  • Oömma kläder
  • Träningsskor
  • Kämparglöd

Bokning

Vi rekommenderar alltid förbokning för att vara garanterad en plats. Boka kan du göra online, på 0243-25 10 40 eller borlange@prisonisland.se

Vi rekommenderar 2 eller 3 timmar. Spelar man 2 timmar så hinner man med alla celler.

Vi rekommenderar Prison Island från 8 år. En del barn kan uppleva cellerna som läskiga på grund av att det är mörkt och de olika ljud och bilder som finns.

Ja det kan du. Det är upp till dig som förälder att avgöra. Tänk dock på att barn under åtta år alltid måste ha sällskap av en betalande vuxen. Max ett barn under åtta år per betalande vuxen i cellerna.

Ändringar av bokningen kan göras fram tills 24 timmar innan aktiviteten. Avbokning kan ske fram tills 48 timmar innan aktiviteten. Senare avbokning resulterar i debitering 50% av bokningsvärdet.

Avbokning för grupper om 15 personer eller mer kan göras senast en vecka i förväg. Annars mot en kostnad på 50% av bokningsvärdet.

För konferenser och teambuilding kan ändringar göras 48 timmar i förväg och avbokas senast 5 dagar före utsatt datum. Senare avbokning resulterar i debitering 50% av bokningsvärdet.

Ja vi säljer presentkort. Du väljer själv summa. Presentkorten är giltiga i ett år från inköpsdatum och gäller på båda aktiviteterna.

Klädsel & utrustning

Vi rekommenderar oömma kläder och inneskor.

Ja vi har värdeskåp. Lås finns att hyra i receptionen om ni inte har ett eget med er.

Tips & regler

Det går jättebra att fotografera hos oss men tänk gärna på att du måste ha tillstånd av alla som är med på bilderna.

Nej ni kan alltid tävla mot andra lag som varit här under dagen.

Vi har ingen egen parkering utan hänvisar er till de olika parkeringsplatserna runt om i centrum.

Mat & dryck

Man får tyvärr inte äta egen matsäck i vårt café men man kan hyra ett rum från 300 kr/timme där man får äta medhavd mat och dryck.

Vi har ett café med försäljning av dryck och godis.